top of page

Domeniul principal de activitate al biroului este proiectarea de arhitectura. Din dorinta de a raspunde solicitarilor clientilor nostri, realizam proiecte pentru amenajari peisagere si design interior, care sa asigure un concept unitar integrat - mediul ambiental extern si design interior. Acestea din urma pot fi realizate atat pentru proiectele noastre cat si in mod separat.

Oricare investitie este unica, motiv pentru care fiecare proiect de arhitectura este tratat  in mod individual si particular cu maxima atentie. Sunt urmarite astfel imbinarea aspectelor estetice, functionale si de rezistenta care sa identifice solutia optima de proiectare. In acest sens, ne referim la proiecte de case, sau proiecte mari de investitii, cum ar fi locuinte colective, spatii comerciale, sedii de birouri, spatii de productie industriale sau depozite.

Pentru a oferii solutii de proiectare complete, biroul nostre impreuna cu colaboratorii sai, va stau la dispozitie din momentul realizarii conceptului, pana la obtinerea autorizatiei de construire si asistenta pe santier.

Proiect de casa cu arhitectura integrata in specificul micro – cartierului situat intr-o zona urbana aglomerata. Regim de inaltime al casei este demisol, parter si un etaj. Locuinta are suprafata  construita la sol de 86 mp iar suprafata desfasurata este de 178 mp. La parter sunt dispuse urmatoarele spatii: hol cu scara, camera de zi cu loc de luat masa si bucatarie. La etaj sunt amplasate doua dormitoare cu bai individuale si dressing-uri proprii.

Este un proiect de casa cu arhitectura moderna, amplasata pe un teren cu o panta usoara, situat pe malul lacului Fundeni din Bucuresti. Regimul de inaltime este parter si un etaj. Imobilul are deschiderea principala spre gradina proprie, care va fi amenajata conform proiectului de peisagistica in care au fost folosite forme geometrice rectangulare. De la etaj se deschide o fumoasa perspectiva asupra lacului. Suprafata construita la sol este de 61 mp, iar suprafata etajului, de 64,5 mp.

Casa

urbana

la calcan

Hotelul are regimul de inaltime demisol, parter si un etaj, si se afla amplasat intr-un cadru montan deosebit. Amplasarea ferestrelor la camere a fost facuta astfel incat sa beneficieze de peisajul spectaculos, iar in curte a fost propusa o piscina descoperita. Capacitatea de cazare insumeaza 8 camere duble cu baie proprie si restaurant  cu 32 de locuri. Materialele de finisaj sunt tencuieli  cu praf de piatra, placari cu lemn si pardoseli din piatra naturala. La interior, restaurantul si receptia sunt amenajate folosinduse materiale de finisaj deosebite, precum placari cu granit pentru pardoseli, lambriuri din lemn masiv pentru pereti, granit verde pentru desk-ul de receptie.

Casa

pe teren

ingust

01

Alegerea terenului
pentru constructii

02

Legea Locuintei
nr. 114 /1996

Anexa nr. 1

Exigente minimale

pentru locuinte

03

Codul Civil
Despre limite legale
Distanta minima pentru fereastra de vedere
bottom of page